Silka termékek

Silka építési rendszer

A tradicionális mészhomok-tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. A Silka mészhomoktégla egy olyan nagyszilárdságú építőelem, amely mész, homok és víz összekeverésével, nyomás alatti formázásával, majd ezt követően gőzszilárdítással készül.
A modern nagyméretű mészhomoktégla elemek nútféderes és megfogóhornyos kialakítása egyedülálló építéstechnikai előnyöket biztosít a felhasználó számára. A nútféderes elemek alkalmazása esetén az állóhézagok illesztése habarcs kitöltés nélkül is készülhet. A megfogóhorony praktikus és kényelmesebb anyagmozgatást biztosít.

Silka falazóelemek előnyei:

  • Nyári hővédelem: A nagy súlyú elemekből épített falazat kiváló hőtároló képessége védelmet nyújt a lakótér nyári túlmelegedése ellen.
  • Tűzvédelem: A Silka tisztán ásványi eredetű építő anyag, ezért nem éghető, az épületszerkezetekre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is megfelel.
  • Nyomószilárdság: A nagysúlyú elemek tömör anyagszerkezete miatt a nyomószilárdság kiemelkedően magas.
  • Fajlagos építési költség: A méretpontos elemek gyors és gazdaságos falazást tesznek lehetővé. A méretpontos elemek vékonyágyazatú falazóhabarccsal történő falazása takarékos anyagfelhasználást biztosít. 
  • Akusztika: A Silka falazatok nyagy felülettömegéből adódóan kimagasló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Környezetbarát: A Silka mészhomoktéglák megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során is minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar "Környezetbarát termék" védjegyet.
  • Minőség: A Silka termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőség-ellenőrzés szavatolja

Silka mészhomok elemek

Silka falazóelemek

tovább

Silka válaszfal elemek

 tovább

Silka burkoló téglák

tovább

Kiegészítő termékek

Vékonyágyazó habarcs

tovább

Beltéri vakolat

tovább

Célszerszámok

tovább