Hívjon minket!

06 80 69 69 00

Munkanapokon 9-15 óráig

Egy családi ház építése során a nagy horderejű dolgok mellett a részletekre is oda kell figyelni, mint például:

  • Mit, mikor és kivel kell megbeszélni, egyeztetni?
  • Milyen dokumentumokat és kiknek kell benyújtani?
  • Mire és mikor kell nagyon odafigyelni?

és még sorolhatnánk….

www.epiteniakarok.hu oldal célja, hogy virtuálisan vagy akár szakemberek segítségével elkísérje a felhasználót / magánépíttetőt a családi háza megtervezésétől egészen annak megvalósításáig. Összefoglalja a házépítés során felmerülő kérdéseket, és hasznos tanácsokkal illetve tippekkel objektív módon próbál segítséget nyújtani.

Biztosak vagyunk abban, hogy, aki meg szeretné építeni álmai otthonát, böngészett már egy kicsit a világhálón és megállapította, hogy a házépítés témájával kapcsolatosan számtalan weboldal létezik, temérdek megfelelő válasszal. De hogyan szűrjük ki, hogy melyik oldal a leghitelesebb, melyik a legmegfelelőbb megoldás a felhasználó adott kérdésére illetve milyen további nem várt kérdésekkel / problémákkal találja szembe magát a magánépíttető?

Cégünk felmérte, hogy nehéz eligazodni / átlátni a hatalmas információhalmazon, innen jött hát az innovatív ötlet, hogy létrehozza a házépítéssel kapcsolatos információs gyűjtőoldalt (www.epiteniakarok.hu). A Xella Magyarország Kft. - mint az építőipar vezető márkáit gyártó cég (Ytong, Silka, Multipor) - sok éves tapasztalattal rendelkezünk környezettudatos otthonok építése terén. Ezen tapasztalatokat szeretnénk megosztani a végfelhasználókkal, ezzel is segítve otthona megvalósítási szándékát. Tesszük ezt úgy, hogy a házépítési folyamatokat fázisokra szedjük minden szükséges információ megadásával. Mindegy, hogy a magánépíttető az álomháza megvalósításának folyamatában az út elején áll, vagy már megtett egy-két lépést.

A weboldal felépítésének öt fázisa - Mielőtt; Ház a telken; Koncepció; Építkezés; Az "álom" ház - abban segít, hogy strukturáltan gyűjti az adott szakaszra vonatkozó eldöntendő kérdésekre a lehetséges válaszokat.

Bízunk benne, hogy weboldalunk elnyeri a magánépíttetők tetszését, és egyre szélesebb körben keresik fel a mikro oldalt, hogy szakembereink elkísérhessék őket az okos házuk megvalósításának rögös útján.

Házépítéssel kapcsolatosan vezetünk egy blogot (www.epiteniakarok.blog.hu) is, ahol további érdekességeket olvashat a legkülönfélébb témákban.