Hívjon minket!

06 80 69 69 00

Munkanapokon 8-16 óráig

 A falazóelemek piacán az Ytong pórusbeton kiemelkedő márka, mert egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, mely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát.

A hazai független intézet szavatolja, hogy a termékek megfelelnek a meghatározott környezetvédelmi követelményeknek, a kitermelt alapanyagok, az alacsony energiaigényű, hulladékmentes előállítás, a kész épület energiahatékonysága tekintetében. Az Ytong építési rendszer megoldást kínál okos házak kivitelezéséhez. Az Ytong termékek használatával egyrétegű energia hatékony, környezetbarát korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő és költség vonzata megtakarítható. Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falakat (U=0,22 W/m2K) tudunk építeni úgy, hogy eközben nem generálunk - esetleg nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével - páratechnikai problémákat sem. Az Ytong Lambda 50 cm széles elemeivel már passzívházak mutatóihoz közelítő
(U=0,16 W/m2K) hőszigetelő képességű falazatok építhetőek egyetlen munkafolyamattal. Így az innovatív termék alkalmazása hosszútávon fenntartható és értékálló befektetést biztosít.

Az Ytong építési rendszer legfontosabb elemei:

Ytong robbantott ház

Bővebb információ
Értékesítési partnereink

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Adatvédelmi szabályzat Engedélyezem Nem engedélyezem