Hívjon minket!

06 80 69 69 00

Munkanapokon 9-15 óráig

 A Xella Magyarország Kft. legújabb fejlesztésű terméke, az Ytong Lambda néven bevezetésre került falazóelem. Az Ytong Lambda termékek segítségével a követelményekhez (U= 45 W/m2K) képest 50-60%-kal jobb hőszigetelő képességű falakat tudunk létrehozni úgy, hogy eközben nem generálunk - esetleges nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével - páratechnikai problémákat sem.

Az új termék hőszigetelő képességének további javulását az építőanyagban lévő pórusok arányának növelésével sikerült elérni. Bevezetésre került egy új vastagságú falazóelem is. A 37,5 cm széles falazaton felül, immár 50 cm széles egyrétegű falazat is építhető Ytongból. A falazat vastagságának növelése további hőszigetelés javulást eredményez, így az 50 cm szélességű falazat már teljesíti az alacsony energiaszintű épületek homlokzati falaira alkalmazott járatos értékeket.

Léghanggátlási tulajdonságai tekintetében az Ytong Lambda szintén megőrizte a már ismert Ytong termékjellemzőket, így ezen a területen is biztosított az egyedülállóan magas színvonal.

lambdatabla

Ajánlott alkalmazási területek:

Az épületek energetikai számításai és a hozzá kapcsolódó beruházási költségek vonatkozásában megállapítható, hogy „hagyományos” épületek esetén a külső falak tekintetében a leghatékonyabb - műszaki, gazdasági, környezetterhelési - szerkezeti megoldás az U=0,25-0,30 W/m2K egyhéjú, falazott szerkezetek alkalmazása.
Az Ytong Lambda falszerkezetek optimális műszaki megoldást kínálnak az alacsony üzemeltetési költségek elérése érdekében is, közintézmények, több szintes társasházak vázkitöltő, illetve családi házak teherhordó alszerkezeteinek
kialakításához.

További információkért keressen minket a 06 80 69 69 66 tervezői zöld számon.